SCHRIJF JE IN VOOR EEN GRATIS LEGAL SESSIE VAN 30 MINUTEN

Wetten en regeltjes stoffig en saai? Welnee, niet als je met mij werkt. Als #juristopsneakers maak ik ondernemen graag leuker voor jou. Samen bouwen we aan het juridische fundament onder jouw bedrijf.

Want als de basis goed geregeld is, wordt ondernemen nog veel leuker. In begrijpelijke taal leer ik je wat belangrijk is om te regelen voor jou en je bedrijf.

Zodat jij zonder zorgen kunt doen waar jij goed in bent.

Let op: dit is een telefonische call van maximaal 30 minuten waarin we kennismaken en kijken of ik je kan helpen. Wil je meer uit het gesprek halen of wil je echt de diepte in over je legal documenten of heb je een inhoudelijke vraag die je via Zoom wil bespreken? Dan kun je beter kiezen voor de Legal Business Boost.

Wil jij een legal sessie?

Vul dan deze vragenlijst in

Ik vind het belangrijk om ondernemers te helpen aan een stevige juridische basis. Daarom kun je je inschrijven voor een gratis legal sessie. Na het invullen van de vragenlijst neem ik contact met je op om de legal sessie in te plannen.

Tijdens een legal sessie kunnen we even kort telefonisch kennismaken, kijken we samen of ik je kan helpen met jouw vraag en/of welk Legal Start pakket geschikt is voor jou en je bedrijf.

Vul snel de vragenlijst in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ga naar de vragenlijst

LET’S TALK LEGAL!

De nieuwste juridische blogs

06 jun Welke gegevens moeten er op mijn website staan?

19 jan Wat zijn persoonlijkheidsrechten?

06 jan Waar moet ik rekening mee houden als ik reclame wil maken?

04 jan Mag je overal foto’s van maken en deze zomaar gebruiken?