Schrijf je in voor een gratis legal sessie van 30 minuten

Wetten en regeltjes stoffig en saai? Welnee, niet als je met mij werkt. Als #juristopsneakers maak ik ondernemen graag leuker voor jou. Samen bouwen we aan het juridische fundament onder jouw bedrijf.

Want als de basis goed geregeld is, wordt ondernemen nog veel leuker. In begrijpelijke taal leer ik je wat belangrijk is om te regelen voor jou en je bedrijf.

Zodat jij zonder zorgen kunt doen waar jij goed in bent.

Let’s go!

Wil jij een legal sessie?

Vul dan deze vragenlijst in

Ik vind het belangrijk om ondernemers te helpen aan een stevige juridische basis. Daarom kun je je inschrijven voor een gratis legal sessie. Na het invullen van de vragenlijst neem ik contact met je op om de legal sessie in te plannen.

Tijdens een legal sessie kijk ik samen met jou naar jouw juridische basis. Hoe is de kwaliteit van jouw juridische documenten en hoe legal-proof is jouw website? Ook geef ik je een aantal tips waar je direct mee aan de slag kunt en beantwoord ik jouw vragen van het formulier. Dit mogen natuurlijk ook andere juridische vragen zijn over bijvoorbeeld incasso’s of overeenkomsten.

Vul snel de vragenlijst in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Ga naar de vragenlijst

LET’S TALK LEGAL!

De nieuwste juridische blogs

28 nov Wat zijn persoonsgegevens?

03 nov Wat is doxing?

21 okt Kan ik als ondernemer mijn aansprakelijkheid uitsluiten?

04 okt Mag ik een werknemer vragen naar eventuele ziektes en medicijngebruik?