Maak kans op een gratis legal sessie van 30 minuten

Wetten en regeltjes stoffig en saai? Welnee, niet als je met mij werkt. Als #juristopsneakers maak ik ondernemen graag leuker voor jou. Samen bouwen we aan het juridische fundament onder jouw bedrijf.

Want als de basis goed geregeld is, wordt ondernemen nog veel leuker. In begrijpelijke taal leer ik je wat belangrijk is om te regelen voor jou en je bedrijf.

Zodat jij zonder zorgen kunt doen waar jij goed in bent.

Let’s go!

Wil je kans maken op de legal sessie?

Vul dan deze vragenlijst in

Ik vind het belangrijk om ondernemers te helpen aan een stevige juridische basis. Daarom selecteer ik iedere maand twee ondernemers voor een gratis legal sessie.

Als je geselecteerd bent, neem ik contact met je op om een datum en tijdstip in te plannen, ben je niet geselecteerd? Ook dan krijg je even een berichtje.

Tijdens de legal sessie kijk ik samen met jou naar jouw juridische basis. Hoe is de kwaliteit van jouw juridische documenten en hoe legal-proof is jouw website?

Ook geef ik je een aantal tips waar je direct mee aan de slag kan en beantwoord ik jouw vragen van het formulier.

Ga naar de vragenlijst

LET’S TALK LEGAL!

De nieuwste juridische blogs

26 feb Mag ik als werkgever in de mailbox van mijn werknemer kijken?

20 feb Wat is eigendomsvoorbehoud nu eigenlijk?

13 feb Kan ik zomaar een afbeelding van Google gebruiken?

07 feb Zonder toestemming op vakantie met je kinderen, mag dat?

De #juristopsneakers op instagram

@veritasadvies

Ruim twee jaar geleden woonden Tim en ik net samen. 💙 We waren gelukkig, maar ergens voelde ik toch een soort leegte. Ik ben opgegroeid met honden en sinds ik samenwoonde was het toch wel erg stil in huis.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Niemand die je hyper enthousiast begroet als je thuiskomt en niemand die zijn kop op je schoot legt als je net lekker zit. We besloten dat we er wel een huisgenootje bij wilden.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En toen was daar dus Dex: een Zwitserse witte herder pup. 🐺 Het was liefde op het eerste gezicht toen ik dat witte ijsbeertje zag. Inmiddels is hij 2 jaar en gróót. 💙 Maar nog steeds mijn lieve knuffelkont.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vandaag is het de dag van de ijsbeer, dus zet ik mijn #kantoorbuddy en mascotte eens extra in het zonnetje.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Hij verdient gewoon een extra dierendag!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Volg je Dex al? @dexthewss
Groeien = ontwikkelen. ✨ Ja toch? Je groeit als ondernemer. Je hebt intussen bakken met ervaring en je weet welke wegen je wilt bewandelen met je team en met klanten. Je aanbod is steeds helderder geworden, net als je missie. Je tarieven zijn met deze ontwikkeling meegestegen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Logisch, je aanbod en jouw uren zijn dat zeker waard. Er is niets mis met jezelf en je bedrijf op waarde schatten! Je logo heeft een professionele upgrade gekregen en je hebt prachtige foto’s van jezelf laten maken. Tijd om te shinen en echt next level te gaan!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ So far, so good. Maar heb je ook al gedacht aan het fundament onder dit alles? De basis die ervoor zorgt dat jij zo kun excelleren? Ik heb het over je algemene voorwaarden.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✨ Zijn die nog up-to-date, nu je wijzigingen in je bedrijf hebt doorgevoerd?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✨ Klopt het nog met de manier waarop je nu werkt?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✨ Wil je nog steeds tegen je eerdere voorwaarden leveren?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tijd om ook dit eens goed onder de loep te nemen. Zodat jouw bedrijf echt 100% Legal Proof is en jij zorgeloos kunt blijven ondernemen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Meer weten over een upgrade van je algemene voorwaarden? Stuur me dan een berichtje of reageer onder deze post en dan neem ik contact met je op.
Het gaat met ups en downs. 🤷🏼‍♀️ En daarom heb ik jouw hulp nodig!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Op 14 juni 2018 maakte ik dit account aan en inmiddels zijn we anderhalf jaar, 371 posts en 1147 volgers verder. Ik vind het supertof dat ik in zo'n relatief korte periode zoveel volgers heb verzameld en wil jullie dan ook bedanken voor het feit dat jullie mij, mijn ondernemersavontuur en @dexthewss met plezier volgen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Toch is en blijft Instagram een raar platform en wordt niet alles even goed geliked of gezien (bedankt hé algoritme 🤣) Daarom ben ik wel benieuwd wat jullie nog meer van of over mij zouden willen weten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⚖ Wil je meer legal stuff?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👟 Meer #juristopsneakers?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🐾 Ben je dol op Dexspam?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 💞 Wil je graag meer kijkjes achter de schermen?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Laat het mij weten!
VERITAS: what's in a name? Ik krijg regelmatig de vraag wat de naam Veritas eigenlijk betekent. Dat is heel simpel: Veritas is namelijk de Romeinse godin van de waarheid. 🙋🏼‍♀️ Voor mij betekent zij heel veel. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Als kind leerde ik al vroeg dat gelijk hebben, niet altijd hetzelfde is als gelijk krijgen. Dat is ook precies de reden waarom ik rechten ben gaan studeren. Ik wilde zelf het verschil maken, op mijn eigen manier. ✨ En dat is gelukt!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Omdat niet iedereen weet wat Veritas betekent, gebruik ik ook de slogan ‘Fixes your Legal Stuff’. Want dat is precies wat ik doe.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Met Veritas Advies help ik ondernemers met het juridische fundament onder hun bedrijf. 💻 Want als de basis goed geregeld is, wordt ondernemen nog veel leuker.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wat betekent jouw bedrijfsnaam? ✨
Wanneer je goederen levert, ga je er niet vanuit dat er iets in de samenwerking mis kan gaan. Maar wat als de afnemer je niet betaalt? Als je eigendomsvoorbehoud hebt afgesproken, is het mogelijk om de schade te beperken. Je mag je spullen dan nog terughalen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bij een eigendomsvoorbehoud blijven goederen eigendom van de leverancier, totdat de afnemer alle facturen heeft betaald. Pas na het betalen van de volledige koopprijs is de klant eigenaar. Maar hoe kun je dit nu afspreken?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ In mijn nieuwste Let's talk Legal blog vertel ik je wat het nu precies is en hoe je dat kunt afspreken met je klant. Lees je mee? #linkinbio
Wat een tijd geleden al... over 2 maanden is het al weer 3(!) jaar geleden dat Tim en ik naar de notaris gingen om ons samenlevingscontract ❤️ en de koopakte van ons huis 🏠 te ondertekenen. 18 april 2017.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ik wilde persé op 18 april naar de notaris want dat was de dag waarop we 4,5 jaar samen waren. ❤️ Een mooie dag om ons samenlevingscontract te tekenen én ons huis 'officieel' te kopen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Inmiddels wonen we al ruim 2,5 jaar samen (09-09-17) en zou ik mij niet meer kunnen voorstellen hoe het zou zijn zonder Tim in ons mooie huis, inmiddels samen met Dex.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Heb jij bij de notaris iets laten vastleggen 'voor het geval dat' of ben je misschien getrouwd? Ik ben benieuwd! ❤️