Over Veritas Advies

Esmeralda Versnel

Van het opstellen van contracten tot algemene voorwaarden en privacyverklaringen, van hulp bij ontslag en arbeidszaken tot eenvoudige strafzaken en van incassowerkzaamheden tot civielrechtelijke zaken. Jij weet er waarschijnlijk iets van af, maar dat is te weinig om goed voor de dag te komen en dat wil je niet riskeren.

Kom maar op met je juridische vraagstukken. Ik bijt me er vol overgave en enthousiasme in vast!

Graag bedenk ik met én voor jou de juiste aanpak voor jouw juridische vraagstukken. Als gedreven en scherpe jurist draai ik mijn hand niet om voor complexe dossiers. Echter, ook eenvoudige vragen behandel ik zeer zorgvuldig.
Ik geef jou en je vraagstukken ruim de aandacht en ik neem vervolgens jouw juridische zorgen op mij, want daar word ik enthousiast van en zo kun jij ook verder met datgene wat jij het liefste doet. Ongeacht of je nu een ondernemer of een particulier bent.

Het is mijn missie om met mijn juridische dienstverlening en aanpak op maat jou te helpen om jouw vragen op persoonlijke wijze te beantwoorden.

Maar wie is toch die enthousiaste
en scherpe jurist?

Hi! Welkom!

Ik ben Esmeralda, in 1991 geboren in Amsterdam en op de eerste jaren na, opgegroeid in Almere. Na het behalen van mijn middelbareschooldiploma, wist ik al dat ik iets juridisch wilde gaan doen. Om deze reden begon ik aan de MBO-opleiding Juridisch Medewerker en ook dit vond ik na het afronden nog niet genoeg. Daarom schreef ik me in voor het HBO en ging ik Rechten studeren.

In 2015 heb ik mijn HBO-Rechten diploma behaald en in datzelfde jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Om mijn kennis up-to-date te houden en om mogelijk in de toekomst nog een universitaire master te kunnen volgen, ben ik naast mijn eigen bedrijf ook begonnen aan een thuisstudie pre-master Rechtsgeleerdheid aan de Open Universiteit.

Na een aantal jaren werkervaring bij verschillende overheidsinstanties, ben ik daarnaast ook druk bezig geweest met het opzetten, ontwikkelen en uitbreiden van mijn eigen bedrijf. Nu 3 jaar later is daar dan toch ineens dát moment dat het mij duidelijk werd… Ik ga voor mezelf kiezen en met mijn business naar een hoger level én knallen!

Sinds de inschrijving van mijn bedrijf bij de Kamer van Koophandel in 2015 heb ik al een fijn netwerk opgebouwd en verschillende rechtszaken gedaan. Door mijn kennis en ervaring in mijn vakgebied en de daarbij horende (juridische) kriebels van mijn kant, was het een kwestie van kort brainstormen en de knoop doorhakken.

2018 gaat het jaar van Veritas Advies worden!

Veritas staat voor waarheid en verwijst onder andere naar de Romeinse godin van de waarheid. Passend bij wie ik ben én waar ik als persoon, vrouw én onderneemster voor sta!

Heb jij advies nodig bij juridische zaken? Ik help je graag!

Heb je een vraag?

Laatste artikelen