Legal Help op afroep

Soms heb je gewoon een beetje hulp nodig. Een zetje in de goede richting, het antwoord op een prangende vraag, of een tikkeltje daadkracht.

Dan heb je niet direct een heel pakket nodig, of een volledig uur juridische hulp, maar gewoon de Legal Strippenkaart. Die gebruik je op het moment dat het jou uitkomt.

Heb je bijvoorbeeld een vraag over de AVG, heb je onbetaalde facturen, wil je een concurrentiebeding opnemen in een arbeidsovereenkomst of heb je een andere korte juridische vraag? Gebruik dan één of meerdere strippen en schakel mijn hulp in.

Iedere strip staat voor 10 minuten juridische hulp per e-mail of telefonisch. Kies voor in totaal 2 of 4 uur aan praktische hulp.

Alle onderstaande bedragen zijn exclusief 21 % btw.

NEWFOTOGRAFIE 20190705 004 - Veritas Advies
NEWFOTOGRAFIE 20200218 063 - Veritas Advies

2 uur €270,-
12 x 10 minuten

4 uur €510,-
24 x 10 minuten

Veelgestelde vragen

Maar eh hoe werkt dat eigenlijk met zo’n strippenkaart?

In de webshop kun je de Legal Help strippenkaart bestellen.

De strippenkaart is maximaal 1 jaar geldig.

Ik verricht juridische werkzaamheden voor jou, op de rechtsgebieden waarin ik ben gespecialiseerd. Bel of e-mail mij maar met je hulpvraag.

Ja hoor, dat kan. Vooraf maak ik een inschatting van het aantal strippen dat het kost. Heb je te weinig? Dan schaf je een nieuwe strippenkaart aan.

Op werkdagen reageer ik binnen 48 uur. Als ik langer de tijd nodig heb om je vraag te beantwoorden, hoor je dat ook binnen 48 uur.

Ik hou een minuten- en urenregistratie bij. Als je strippenkaart bijna op is, dan stuur ik je een e-mailtje.

Sorry, restitutie van de openstaande strippen is niet mogelijk.

Precies zoveel strippen als nodig zijn om jouw hulpvraag te beantwoorden. Iedere strip staat voor 10 minuten juridische werkzaamheden.

Staat jouw vraag er niet bij?

Mail mij dan!