Disclaimer

Ik vind het belangrijk om duidelijk en open te zijn naar de bezoekers op Veritas Advies, daarom bij deze een disclaimer. Als je de teksten en artikelen op deze website leest en verder gebruik maakt van de website, ga ik ervan uit dat je hiermee akkoord gaat.

INHOUD
De artikelen zijn met zorg geschreven, maar het kan voorkomen dat er fouten/onjuistheden in staan of dat de informatie niet compleet is. Veritas Advies is niet verantwoordelijk voor eventuele incorrecte informatie of het niet goed functioneren van de website. Daarnaast aanvaardt Veritas Advies geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van informatie van de website.

E-MAIL
Veritas Advies garandeert alleen dat e-mails op werkdagen binnen 24 uur worden gelezen en/of worden beantwoord. De veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder versleuteling of wachtwoordbeveiliging een e-mail te sturen aan Veritas Advies accepteer je dit risico. 

KLIKBARE LINKS OP DE WEBSITE
Deze website kan klikbare links bevatten naar websites van derden. Veritas Advies heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud van de websites van derden. Veritas Advies aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortkomt uit het gebruik van websites van derden.

INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN
Alle publicaties, teksten en afbeeldingen zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties, teksten of afbeeldingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat Veritas Advies daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven. De meeste foto’s zijn door mijzelf gemaakt. Voor andere foto’s is toestemming gevraagd aan de maker van de foto, dit geldt ook voor eventuele personen op de foto. Aan die persoon is ook gevraagd of de foto gepubliceerd mag worden op deze website.

Heb je vragen over de disclaimer? Stuur dan gerust een mailtje naar info@veritasadvies.com of vul het contactformulier in.

Lees ook de privacy verklaring.

Versie: september 2018