Veritas Advies

De inhoud van de website van Veritas Advies, waaronder doch niet uitsluitend: de teksten, afbeeldingen, vormgeving, merken en domeinnamen, zijn het eigendom van Veritas Advies en worden beschermd door auteursrechten en intellectuele of industriële eigendomsrechten die onder het toepasselijk recht bestaan.

Het niet toegestaan om de website of enig gedeelte daarvan te verveelvoudigen dan wel ter beschikking te stellen zonder mijn toestemming.

Veritas Advies garandeert alleen dat e-mails op werkdagen binnen 24 uur worden gelezen en/of worden beantwoord.

De veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder versleuteling of wachtwoordbeveiliging een e-mail te sturen aan Veritas Advies accepteer je dit risico.

disclaimer

De door Veritas Advies verstrekte informatie en afbeeldingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op deze website geplaatst, maar voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan.

Veritas Advies streeft ernaar om de website constant te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud van deze website na verloop van tijd of op het moment dat deze website geraadpleegd wordt nog steeds actueel is.

De informatie op deze website kan altijd zonder aankondiging worden gewijzigd. De bezoeker van de website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik deze website. De websites die vanuit deze website bezocht kunnen worden, zijn niet door Veritas Advies ingericht en worden niet door Veritas Advies gemaakt.

Veritas Advies aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van deze website en de informatie (of de onmogelijkheid die te gebruiken), daaronder begrepen schade veroorzaakt door virussen of onjuistheid of onvolledigheid van informatie.

Of informatie op of via een website waarnaar op de website verwezen wordt, of informatie van of via een website die naar een website verwijst en informatie die zonder voorafgaand overleg met ons op de website wordt geplaatst.

Lees ook de privacyverklaring.
Think Legal Workshop & High Tea | 12 maart 2020 | Arnhem

Een gezicht zegt meer dan 1000 woorden.

Laat gelaatkunde werken voor je business en leer wat een ander jou zonder woorden vertelt. Dit wordt een hele bijzondere middag! Met je ogen, mond, neus en oren vertel je meer dan je denkt.
Je geeft allerlei informatie over je talenten, je persoonlijkheid en je eigenschappen. Enorm waardevolle info! Want andersom geldt dat natuurlijk ook. 

Geef je op en geniet na de Workshop Gelaatkunde van een uitgebreide High Tea.

Kun je niet aanwezig zijn bij dit evenement maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van volgende events? Meld je dan aan voor de Let's talk Legal Event Updates!

Tof! Vertel me meer!