Veritas VIP service

Ben jij zo’n ondernemer die al een tijdje meeloopt in het wereldje? Die dondersgoed weet aan welke knoppen je bedrijfsmatig moet draaien om te kunnen groeien en dus meer omzet te gaan draaien? Dan weet je ook dat je niet meer alles zelf kunt doen. Daar heb je simpelweg de tijd, de energie en soms ook de kennis niet voor. Maar ja: uitbesteden ook is weer zo’n ding. Een hele investering!

Ik heb de oplossing voor je dilemma: de Veritas VIP Service.

NewFotografie 20220506 005 - Veritas Advies
NewFotografie 20210923 090 - Veritas Advies

What’s in it for me?

  • Je ontvangt van mij een mailing waarin ik je op de hoogte houd van wat er speelt in ondernemersland, wat er trending is, waar je rekening mee moet houden, wat ik zie gebeuren bij ondernemers en/of waar je actie op zou moeten ondernemen.
  • Je ontvangt ieder kwartaal een mail waarin ik bij je uitvraag of er in je bedrijf iets is veranderd en of er andere dingen zijn waar je tegenaan loopt waar je eventueel mijn hulp bij zou kunnen gebruiken. Als er dus iets is gewijzigd veranderen we het meteen in je voorwaarden.*
  • Je kunt elke maand onbeperkt** met mij mailen/whatsappen bij juridische vragen of gedoe met een klant.
  • Je krijgt mij als je persoonlijke incassobureau, met incasso-assist kun je mij maximaal 5 keer per maand een eerste incassomail naar jouw klant laten sturen. Meestal is dit al voldoende om jouw klant te laten betalen, maar moet ik toch verder voor je aan het werk? Dan krijg je 10% korting op het opstellen van de incassobrief.
  • Afhankelijk van de vraag en wensen vanuit mijn klanten kunnen hier in de toekomst nog extra’s aan worden toegevoegd. Denk aan masterclasses, Q&A sessies of podcasts, maar dat staat allemaal nog niet vast.

*mits jouw documenten door mij gemaakt zijn. Als jij een ander Legal-fundament hebt, is dit niet van toepassing binnen de VIP service.
** uiteraard met een fair-use policy. Maar dat komt vast goed.

NewFotografie 20220506 049 - Veritas Advies
NewFotografie 20200710 062 - Veritas Advies

Geen Veritas fundament, toch VIP service?
Heb je jouw documenten niet door mij laten opstellen maar heb je wel interesse in de Veritas VIP service? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben, laat het me gerust weten. En ben je een oud-Veritas klant en heb je ook interesse in de Veritas VIP service? Je kunt ‘m hieronder gemakkelijk direct afsluiten.

Ik wil de Veritas VIP service!

Word hier Veritas VIP member!