Veritas VIP service

Kies jij voor een van de pakketten van de Legal Start, dus de Business Essentials, het Better safe than Sorry of het Take the Lead pakket? Dan krijg je er drie maanden Veritas VIP service bij. Hiervoor was dit de de-jouw-legal-stuff-onderhoudsservice maar na wikken en wegen heb ik besloten de onderhoudsservice zoals deze was, niet meer aan te bieden.

Daarvoor is de Veritas VIP service in de plaats gekomen omdat dit beter aansluit bij de wensen die mijn klanten hebben en de diensten die ik mijn klanten wil bieden.

Veritas VIP service

Maar ehm what’s in it for you?

  • Je ontvangt van mij een mailing waarin ik je op de hoogte houd van wat er speelt in ondernemersland, wat er trending is, waar je rekening mee moet houden, wat ik zie gebeuren bij ondernemers en/of waar je actie op zou moeten ondernemen.
  • Je ontvangt elk kwartaal (bij de eerste drie maanden die bij je pakket zit krijg je dus één mail) een mail waarin ik bij je uitvraag of er in je bedrijf iets is veranderd en of er andere dingen zijn waar je tegenaan loopt waar je eventueel mijn hulp bij zou kunnen gebruiken. Als er dus iets is gewijzigd veranderen we het meteen in je voorwaarden.*
  • Je kunt elke maand onbeperkt** met mij mailen/whatsappen bij juridische vragen of gedoe met een klant.
  • Je krijgt mij als je persoonlijke incassobureau, met incasso-assist kun je mij maximaal 5 keer per maand een eerste incassomail naar jouw klant laten sturen. Meestal is dit al voldoende om jouw klant te laten betalen, maar moet ik toch verder voor je aan het werk? Dan krijg je 10% korting op het opstellen van de incassobrief.
  • Afhankelijk van de vraag en wensen vanuit mijn klanten kunnen hier in de toekomst nog extra’s aan worden toegevoegd. Denk aan masterclasses, Q&A sessies of podcasts, maar dat staat allemaal nog niet vast.

*mits jouw documenten door mij gemaakt zijn. Als jij een ander Legal-fundament hebt, is dit niet van toepassing binnen de VIP service.
** uiteraard met een fair-use policy. Maar dat komt vast goed.

Verlengen na de eerste drie maanden
Binnen de Legal Start pakketten krijg je standaard drie maanden de Veritas VIP service. Wil je na deze drie maanden nog gebruik blijven maken van deze service? Dan kun je de Veritas VIP service verlengen voor €45,- ex btw per maand.

De verlenging van de Veritas VIP service is een abonnement van 12 maanden, na deze periode kun je de Veritas VIP service per maand opzeggen. De betaling zal verlopen via automatische incasso.

Geen Veritas fundament, toch VIP service?
Heb je jouw documenten niet door mij laten opstellen maar heb je wel interesse in de Veritas VIP service? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Mocht je nog vragen hebben, laat het me gerust weten. En ben je een oud-Veritas klant en heb je ook interesse in de Veritas VIP service? Je kunt ‘m hieronder gemakkelijk direct afsluiten.

Ik wil de Veritas VIP service!

Word hier Veritas VIP member!