Gratis legal talk

Eén keer in de twee weken stuur ik jou een Legal Talk met legal stuff. In deze nieuwsbrief vertel ik je wat mij bezig houdt als ondernemer, kondig ik nieuwe evenementen aan en breng ik je als eerst op de hoogte van juridisch nieuws, updates en leuke acties.

Wil jij op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je dan in voor de Legal Talk nieuwsbrief.

Legal talk: dé juridische nieuwsbrief voor ondernemers

LEGAL TALK NIEUWSBRIEF

Éen keer in de twee weken ontvang je een Legal Talk met onder andere:

  • De twee nieuwste blogs over een juridisch onderwerp of juridisch nieuws.
  • Tips voor het gebruik van jouw juridische documenten.
  • Zijn er updates voor jouw fundament of is er een wetswijziging? Ik breng je op de hoogte.
  • Acties en kortingen.

De #juristopsneakers op instagram

@veritasadvies