YAY! I’TS BLACK FRIDAY!

Home YAY! I’TS BLACK FRIDAY!
Templates Veritas Advies (1)

Het is je vast niet ontgaan, het is vandaag BLACK FRIDAY.

En natuurlijk doe ik ook mee met alle leuke acties en kortingen!

Vanaf vandaag tot en met maandag 26 november 2018 kun je gebruik maken van de volgende kortingen:

20% korting op alle losse producten

Onder deze actie vallen: algemene voorwaarden, de cookieverklaring + melding, de disclaimer, een ontslagcheck, de privacyverklaring + disclaimer en de verwerkersovereenkomst. Dus heb je een van deze (of meerdere want dat mag!) documenten nog nodig, maak dan nu gebruik van deze fijne actie! De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmandje of vermeld op de factuur als je mij via het contactformulier een berichtje stuurt.

15% korting op alle jaarabonnementen + gratis algemene voorwaarden of starterspakket

Sluit jij tussen 23 november en 26 november 2018 een abonnement af voor een jaar? Dan ontvang je 15% korting op je abonnement én je krijgt gratis op maat opgestelde algemene voorwaarden t.w.v. €220,- of een volledig starterspakket t.w.v. €400,-! Kijk hier voor de verschillende abonnementen en tarieven en verzeker jezelf van een jaar juridisch advies aan je zij! De korting wordt automatisch verrekend, kies bij het abonnement van jouw keus op de optie ‘jaarlijks’ en sluit je abonnement gemakkelijk af via de webshop of stuur een berichtje via het contactformulier.

win 2 tickets voor de Think Legal borrel 2019!

Volg @veritasadvies op Instagram, like de Black Friday post op Instagram en vertel wie jij mee wilt nemen naar mijn borrel en waarom! Dinsdag 27 november maak ik de winnaar bekend. En heb je al een ticket gekocht? Jij kunt je geld terug winnen!

Laat een reactie achter