Think Legal workshop + high tea

Weten wat jouw gezicht, je hoofd en je lichaam je te vertellen hebben?
Kom dan naar de workshop gelaatkunde in Arnhem!

» Benieuwd wat jouw gezicht en de vorm van je hoofd betekenen? Of misschien wel jouw hele lichaam?

» Wil je mensen niet ‘op hun blauwe ogen’ geloven maar ze kunnen ‘lezen’ door wat hun gezicht vertelt? Of erachter komen wat ze juist niet vertellen?

Door te leren herkennen wat ogen, oren, neus en mond betekenen, kun je kenmerken gaan ‘lezen’. Met behulp van kennis van gelaatkunde kun je talenten, het karakter, psychische eigenschappen en de persoonlijkheid van mensen doorgronden.

En als je dit bij jezelf kunt herkennen, dan kan dat natuurlijk ook bij jouw (ideale) klant!

Stap in de wereld van gelaatkunde en laat je lichaam je vertellen wat je nog niet (of misschien al wel) wist.

Na de workshop is het tijd voor feest!

Op woensdag 9 oktober bestaat Veritas Advies 4 jaar en dat gaan we samen vieren met een heerlijke high tea. Je kunt nog napraten over de workshop en netwerken met de andere ondernemers.

Ik heb er zin in! Jij ook?

Tot en met 21 juli 2019 scoor jij je Earlybird ticket van €59,- ex btw , of zolang de voorraad strekt. De Earlybird tickets zijn uitverkocht. Het reguliere ticket kost €69,- ex btw en is te bestellen tot en met maandag 7 oktober.

Alléén met een ticket kun je deelnemen. Op locatie is geen kaartverkoop.

workshop-highT

WANNEER?

Woensdag
9 oktober 2019

WAT?

2,5 uur durende workshop gelaatkunde van Joyce van der Voort en aansluitend een heerlijke high-tea

HOELAAT?

Vanaf 12:00 uur en rond 17:00 uur proberen we af te ronden.

WAAR?

Grandcafé Aan de Beek
Zijpendaalseweg 26-28 in Arnhem

Wil jij weten wat jouw gezicht en de vorm van je hoofd betekenen? Of misschien wel jouw hele lichaam?
veritas-advies

Esmeralda –
jurist op sneakers

In januari van dit jaar organiseerde ik het eerste Think Legal event. De nieuwjaarsborrel in Almere. Binnen no-time was mijn eerste borrel uitverkocht. Samen met 32 andere ondernemers hebben we er een feestje van gemaakt.

Nog geen 3 maanden later organiseerde ik een uitverkochte Think Legal Lunch en een aantal weken geleden stonden we met z’n 25e met een drankje in de hand op het mooie strand van Almere. Ik mag dus wel zeggen dat mijn Think Legal Events een succes zijn!

En de reden waarom ik deze events organiseer? Ik vind het belangrijk om te kunnen netwerken op een leuke en relaxte manier. Geen enge mannen in pak, deftige speeches en mensen die je niet durft aan te spreken. ‘Gewoon’ met een drankje in de ene hand en het visitekaartje in de andere. Ik wil ondernemers bij elkaar brengen op een leuke en fijne manier.

Wil je ook een keer een event meemaken? Ik hoop je snel te ontmoeten!

Ondernemers over de Think Legal Events

Aurélie Veltema - AVUE
Think Legal Beach borrel juni 2019

Naast een goede jurist is Esmeralda een echte netwerker. Zij brengt mensen bij elkaar met hetzelfde gemak als ze een oplossing weet bij een juridische vraag. Ze is heel spontaan en open en dit trekt andere ondernemers aan. Hierdoor kwam er ook op haar Beach borrel een goed gezelschap bij elkaar. Dankzij het netwerk spel kwam ik vlot in gesprek met nieuwe mensen, een hele fijne manier om te netwerken. Esmeralda heeft een groot netwerk dat zij graag deelt en haar netwerk events zijn een hele mooie gelegenheid om nieuwe, waardevolle contacten te leggen.

Corina - Virtual Focus
Think Legal Lunch april 2019

De events van Esmeralda zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Ze vergeet niets en overal heeft ze over nagedacht. Van de looproute van het station of parkeergarage naar de locatie tot aan het effectief netwerken met elkaar. Hier bedenkt ze altijd een leuke manier voor. Altijd een goede mix van business and pleasure!

Joy - By Joy Photography
Think Legal Beach Borrel juni 2019

Ik vond het zo gezellig bij de borrel! Ik heb veel nieuwe mensen mogen leren kennen en de hele dag was goed geregeld. Esmeralda heeft een plan in gedachten voor de dag, maar kijkt ook naar de behoeftes van de groep. Ik heb nu al zin in de volgende!

Tim - Timplicity
Think Legal Borrel januari 2019

Esmeralda bedenkt elke keer iets leuks voor haar borrels waardoor ik tot nu toe altijd met nieuwe mensen in aanraking ben gekomen en alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Een erg goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd gezellig! Gewoon doen!

Woensdag 9 oktober 2019, 12:00-17:00 uur Think Legal workshop gelaatkunde & high tea