Advies op Sneakers

Wat tof dat je geïnteresseerd bent in de Advies op Sneakers-sessie waarin ik jouw juridische vraag ga beantwoorden!

Laat direct je gegevens achter

Online overleg zonder haken en ogen
Voor wie? Voor alle ondernemers die met kleine of grote juridische vraagstukken zitten. Je voelt niet direct de behoefte om een jurist voor je aan het werk te zetten, maar je zou toch wel eens wat meer willen weten over het één en ander.

Waar? Lekker thuis op de bank, met je laptop op schoot.

Wanneer? Vrijdag 11 september 2020 van 10:00 – 10:45 uur.

Wat? Via een online webinar, waar ik 45 minuten lang anoniem vragen kan beantwoorden. Je krijgt direct antwoord en je hoort de vragen & antwoorden van de andere ingelogde ondernemers. Wie weet leer je daar ook nog wat van, of doe je nieuwe inzichten op.

Extra: En kan ik je vraag niet direct beantwoorden? Dan neem ik na de sessie contact met je op, en vertel ik je alsnog hoe de vork in de steel zit.

Let op: er is plaats voor maximaal 10 deelnemers, zodat ik zeker weet dat ieders vraag tot zijn recht kan komen.

Kosten: €15,- ex btw.

Na jouw aanmelding hebben we via de e-mail contact, ik stuur je vervolgens alvast een factuur en na betaling van de factuur krijg je een e-mail met de link naar het online webinar.

Waarom Advies op Sneakers?

Wetten en regeltjes stoffig en saai? Welnee, niet als je met mij werkt. Als #juristopsneakers maak ik ondernemen graag leuker voor jou. Samen bouwen we aan het juridische fundament onder jouw bedrijf.

Want als de basis goed geregeld is, wordt ondernemen nog veel leuker. In begrijpelijke taal leer ik je wat belangrijk is om te regelen voor jou en je bedrijf.

Ik vind het belangrijk om ondernemers te helpen aan een stevige juridische basis maar ook om op een toegankelijke manier jouw juridische vragen te beantwoorden.

Heb jij een juridische vraag en wil jij deze aan mij stellen? Meld je aan voor de Advies op Sneakers en tijdens de online sessie beantwoord ik jouw vraag! Kan ik je vraag niet direct beantwoorden? Dan neem ik na de sessie contact met je op, en vertel ik je alsnog hoe de vork in de steel zit.

Laat je gegevens achter

Wat zeggen mijn klanten over mij?

Eva Lindfors

Eigenaar Matter of Space

Ik had de hulp van Esmeralda van Veritas Advies ingeroepen omdat ik nog geen algemene voorwaarden en privacy verklaring had. Ze was me aanbevolen door een andere zzp’er en ik begreep meteen waarom.

Esmeralda weet goed wat ze doet en is snel en efficient. Ook is ze, niet onbelangrijk :), aangenaam in de omgang.

Ik zou de diensten van Esmeralda aanbevelen aan iedereen die worstelt met hun ‘legal stuff’.

Manuela Warnar

Marketing specialist XoXo Marketing

Ik heb Esmeralda leren kennen op een netwerkevent en ik had meteen een klik met haar. Ik was op dat moment net bezig met mijn juridisch fundament en ik wist dat Esmeralda mij uitstekend kon helpen! Ik was verrast door haar laagdrempelige aanpak.

Na het intakegesprek en de ontvangst van de conceptdocumenten begreep ik veel beter wat een juridisch fundament nou inhoudt. Waar ik enorm blij mee ben is dat de documenten ook in een laagdrempelige en frisse stijl geschreven zijn, dit past perfect bij mij en mijn ideale klant! Zo weten mijn klanten ook beter welke voorwaarden ik hanteer.

Dankjewel Esmeralda, je hebt me uitstekend geholpen!

Patricia Visser

Hormooncoach My Healthy Body

Als beginnende ondernemer hecht ik veel waarde aan een sterk juridisch fundament. Zowel voor de klant als voor mijzelf zijn er heldere en duidelijke afspraken. Met het starterspakket heeft Esmeralda mij goed op weg geholpen met dit fundament.

Na een gezellige intake heb ik mijn wensen met haar besproken en gaf zij mij goede tips. Ik heb mijn samenwerking met Esmeralda als zeer prettig ervaren.

Ik zou de werkwijze en kunde van Esmeralda iedere ondernemer aanraden.

Rosanne van Diepen

Eigenaar Van Diepen Feesten

Esmeralda doet haar naam eer aan de ‘Jurist op sneakers’!

In het intake gesprek was ik bij de derde vraag de draad al kwijt, maar Esmeralda weet de juridische wereld te vertalen naar begrijpelijk Nederlands.

Ze is vakkundig en denkt met je mee. Ik beveel Esmeralda dan ook van harte aan!

Caroline Sterrenberg

Fotograaf Your Social Stocker

Zelf heb ik alles graag goed geregeld. Want ja, een ongeluk zit in een klein hoekje en als ondernemer loop je nu eenmaal risico.

Vandaar dat ik al vrij snel wist dat ik mijn juridische documenten door iemand in orde wou laten maken. Esmeralda ken ik via Instagram en wat ik zo fijn aan haar vind is haar bereikbaarheid, haar interesse in de ander en haar geduld.

Zelf heb ik totaal geen verstand van het juridische aspect en dat leidde tot best wel wat vragen. Maar wees gerust, geen vraag is Esmeralda te gek en ze antwoord altijd supersnel terug. Ze is een aanrader!