Think Legal nieuwjaarsborrel 2020

Laten we proosten op een succesvol 2020!
THINK LEGAL NIEUWJAARSBORREL 2020

Ongeacht waar je staat met je business (pre-starter, starter of ervaren ondernemer), je wilt zo nu en dan gewoon wel eens ongedwongen netwerken. Nieuwe mensen leren kennen, sparren met mede-ondernemers en inspiratie opdoen.

THIS IS YOUR MOMENT!
We gaan samen het nieuwe jaar verwelkomen en wat is dan beter om dat te doen met in de ene hand een drankje en in de andere hand een hoop nieuwe visitekaartjes (en tussendoor een hapje)!

Scoor snel jouw ticket voor de Think Legal nieuwjaarsborrel 2020 en kom in contact met leuke nieuwe (of bekende) ondernemers (to be), die ook graag willen netwerken. Ga met elkaar in gesprek en wie weet wordt het een geweldig 2020 met nieuwe afspraken en fijne samenwerkingen!

Deze nieuwjaarsborrel is nog volgens het oude ‘Think Legal concept’ maar vanaf mei staan er borrels met het nieuwe concept op de planning. Wat dat nieuwe concept dan is? Dat hoor je tijdens de nieuwjaarsborrel!

Bring a friend actie! 
Neem je een friend mee die nog nooit op een Think Legal event is geweest? Dan krijgen zowel jij als je friend 20% korting op je ticket.

Tot en met 24 december 2019 scoor jij je Earlybird ticket voor €19,95 ex btw, of zolang de voorraad strekt. Het reguliere ticket kost €29,95 ex btw en is te bestellen tot en met woensdag 8 januari 2020.

Alléén met een ticket kun je aanwezig zijn bij de nieuwjaarsborrel. Op locatie is geen kaartverkoop.

adult-blur-bottle-business-313708

WANNEER?

Vrijdag
10 januari 2020

WAT?

Drankje hier, hapje daar én netwerken maar!

HOELAAT?

Vanaf 14:00 uur en rond 17:00 uur proberen we af te ronden.

WAAR?

Stadsbrasserie De Utrechter
Vredenburg 40 te Utrecht

Wil jij samen met mede-ondernemers netwerken en een toast uitbrengen op een succesvol 2020?
NEWFOTOGRAFIE-20190705-009

Esmeralda –
jurist op sneakers

In januari 2019 organiseerde ik het eerste Think Legal event. De nieuwjaarsborrel in Almere. Binnen no-time was mijn eerste borrel uitverkocht. Samen met 32 andere ondernemers hebben we er een feestje van gemaakt.

Nog geen 3 maanden later organiseerde ik een uitverkochte Think Legal Lunch en in juni 2019 stonden we met z’n 25e met een drankje in de hand op het mooie strand van Almere. Ik mag dus wel zeggen dat mijn Think Legal Events een succes zijn!

En de reden waarom ik deze events organiseer? Ik vind het belangrijk om te kunnen netwerken op een leuke en relaxte manier. Geen enge mannen in pak, deftige speeches en mensen die je niet durft aan te spreken. ‘Gewoon’ met een drankje in de ene hand en het visitekaartje in de andere. Ik wil ondernemers bij elkaar brengen op een leuke en fijne manier.

Wil je ook een keer een van mijn events meemaken? Ik hoop je snel te ontmoeten!

Ondernemers over de Think Legal Events

Aurélie Veltema - AVUE
Think Legal Beach borrel juni 2019

Naast een goede jurist is Esmeralda een echte netwerker. Zij brengt mensen bij elkaar met hetzelfde gemak als ze een oplossing weet bij een juridische vraag. Ze is heel spontaan en open en dit trekt andere ondernemers aan. Hierdoor kwam er ook op haar Beach borrel een goed gezelschap bij elkaar. Dankzij het netwerk spel kwam ik vlot in gesprek met nieuwe mensen, een hele fijne manier om te netwerken. Esmeralda heeft een groot netwerk dat zij graag deelt en haar netwerk events zijn een hele mooie gelegenheid om nieuwe, waardevolle contacten te leggen.

Corina - Virtual Focus
Think Legal Lunch april 2019

De events van Esmeralda zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Ze vergeet niets en overal heeft ze over nagedacht. Van de looproute van het station of parkeergarage naar de locatie tot aan het effectief netwerken met elkaar. Hier bedenkt ze altijd een leuke manier voor. Altijd een goede mix van business and pleasure!

Joy - By Joy Photography
Think Legal Beach Borrel juni 2019

Ik vond het zo gezellig bij de borrel! Ik heb veel nieuwe mensen mogen leren kennen en de hele dag was goed geregeld. Esmeralda heeft een plan in gedachten voor de dag, maar kijkt ook naar de behoeftes van de groep. Ik heb nu al zin in de volgende!

Tim - Timplicity
Think Legal Borrel januari 2019

Esmeralda bedenkt elke keer iets leuks voor haar borrels waardoor ik tot nu toe altijd met nieuwe mensen in aanraking ben gekomen en alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Een erg goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd gezellig! Gewoon doen!

Vrijdag 10 januari 2020, 14:00 – 17:00 uur Think Legal nieuwjaarsborrel 2020