Think Legal Lunch

Home Think Legal Lunch
Eten, netwerken en gezelligheid, de ingrediënten voor de Think Legal Lunch!

Think Legal Lunch 2019!

Of je nu ondernemer in spé bent, net gestart met jouw business of je bent al een doorgewinterde ondernemer, je hebt vast een aantal juridische (ondernemers)vragen, waar je nooit achteraan gegaan bent, maar toch best wel eens het antwoord op wilt weten.

Tijdens de Think Legal Lunch ga ik antwoord geven op jouw prangende vragen en kun je tevens heerlijk lunchen én netwerken. Zo sla je 3 vliegen in één klap en ga je nadien met kennis, nieuwe visitekaartjes én een gevulde buik weer geïnspireerd naar richting huis.

Uiteraard ben je ook van harte welkom als je geen juridische vraag voor mij hebt, want ik snap ook prima dat je alleen al voor de 3-gangen lunch à la high tea (ja, je leest het goed… 3-gangen!! Mmm!) komt. En dan is het netwerken en het kunnen stellen van juridische vragen eigenlijk maar bijzaak.

Zie ik jou 2 april tijdens de Think Legal Lunch in Almere?

Ik heb er zin in! Tot dan!

LET’S GET TOGETHER!

Think Legal

WANNEER?

Dinsdag 2 april 2019

HOE LAAT?

Van 11:30 tot 15:00 uur gaan we heerlijk lunchen en ondertussen ongedwongen en gezellig netwerken.

WAT?

11:30 – 12:00 uur inloop
12:00 uur start Think Legal Lunch met antwoord op jouw juridische (ondernemers) vragen
13:30 uur netwerken
15:00 uur afsluiting Think Legal Lunch

WAAR?

ANNO Almere
Grote Markt 121

Tim
Timplicity

Zodra Esmeralda jouw verhaal hoort komt ze meteen met punten waar je zelf nog niet over hebt nagedacht. Je weet dus direct wat je aan haar hebt. Ze weet waar ze het over heeft en is daarnaast erg spontaan en toegankelijk, dat werkt een stuk fijner dan al die statische advocaten!

Karin
Urban Farming Expert

Esmeralda is een echte vrouw! Ze is enthousiast en heeft een empathisch vermogen. Als ze ergens voor gaat wat haar interesse heeft, dan gaat ze gedetailleerd en gestructureerd aan het werk. Ze kan je snel op je gemak stellen en heeft een luisterend oor.

Amber
Brainwise

Esmeralda ken ik als een energiek, enthousiast en open persoon. Als jurist denkt ze graag met je mee en is ze zeer daadkrachtig. Daarnaast is ze ook gewoon erg grappig, wat het prettig maakt om met haar samen te werken.

Joyce
enJOYce life

Esmeralda is een super gezellige en spontane meid! Met kennis van juridische zaken, maar ook creatief. Vaak bedenkt zij juist datgene waar jij niet aan denkt.

Linda
Linda & Co.ntent

Esmeralda is een lieve, maar ook enthousiaste jonge vrouw. Ze is spontaan, direct en je weet gewoon wat je aan haar hebt. Als ze een idee heeft, dan is ze niet meer te houden en gaat ze er helemaal voor. Dit resulteert in de mooiste en creatiefste plannen. Alles bij elkaar is het heel erg prettig om met Esmeralda samen te werken, een echte aanrader!

Heb je juridische ondernemersvragen en wil je andere ondernemers leren kennen?

Kun je niet aanwezig zijn bij de Think Legal lunch maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de volgende Think Legal events?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Let op; je ontvangt alléén berichten over Think Legal events!