Think Legal Beach Borrel

Home Think Legal Beach Borrel
Kom gezellig netwerken tijdens de flipflops & flamingo’s Think Legal Beach Borrel!

Flipflops & Flamingo’s

Ongeacht waar je staat met je business (pre-starter, starter of ervaren ondernemer), je wilt zo nu en dan gewoon wel eens ongedwongen netwerken. Nieuwe mensen leren kennen, sparren met mede-ondernemers en inspiratie opdoen.

THIS IS YOUR MOMENT!
We gaan samen de zomer verwelkomen en wat is dan beter om dat te doen in heerlijke tropische sferen met in de ene hand een drankje en in de andere hand een boel nieuwe visitekaartjes! Koop snel je ticket voor de Think Legal Beach Borrel en kom in contact met leuke nieuwe (of bekende) ondernemers (to be), die ook graag willen netwerken. Ga met elkaar in gesprek en wie weet wordt het een mooie zomer met nieuwe afspraken en fijne samenwerkingen.

Dus wil jij graag in contact komen en netwerken met andere ondernemers (to be) en houd je stiekem ook wel van een drankje? Dan mag je deze Think Legal Beach Borrel zeker niet missen! Maar let wel op… Lange broeken en dichte schoenen zijn NOT DONE!

Je kunt je ticket tot en met donderdag 27 juni kopen en alléén met een ticket kun je naar binnen. Op locatie is geen kaartverkoop.

LET’S GET TOGETHER!

beachborrel

WANNEER?

Zaterdag 29 juni 2019

WAT?

Drankje hier, hapje daar én netwerken maar!

HOELAAT?

Vanaf 14:00 uur en rond 17:00 uur proberen we af te ronden.

WAAR?

Poortdok Almere
IJmeerdijk 1A

OUTFIT?

Zomerse looks, beachy style

Tim
Timplicity

Zodra Esmeralda jouw verhaal hoort komt ze meteen met punten waar je zelf nog niet over hebt nagedacht. Je weet dus direct wat je aan haar hebt. Ze weet waar ze het over heeft en is daarnaast erg spontaan en toegankelijk, dat werkt een stuk fijner dan al die statische advocaten!

Karin
Urban Farming Expert

Esmeralda is een echte vrouw! Ze is enthousiast en heeft een empathisch vermogen. Als ze ergens voor gaat wat haar interesse heeft, dan gaat ze gedetailleerd en gestructureerd aan het werk. Ze kan je snel op je gemak stellen en heeft een luisterend oor.

Amber
Brainwise

Esmeralda ken ik als een energiek, enthousiast en open persoon. Als jurist denkt ze graag met je mee en is ze zeer daadkrachtig. Daarnaast is ze ook gewoon erg grappig, wat het prettig maakt om met haar samen te werken.

Joyce
enJOYce life

Esmeralda is een super gezellige en spontane meid! Met kennis van juridische zaken, maar ook creatief. Vaak bedenkt zij juist datgene waar jij niet aan denkt.

Linda
Linda & Co.ntent

Esmeralda is een lieve, maar ook enthousiaste jonge vrouw. Ze is spontaan, direct en je weet gewoon wat je aan haar hebt. Als ze een idee heeft, dan is ze niet meer te houden en gaat ze er helemaal voor. Dit resulteert in de mooiste en creatiefste plannen. Alles bij elkaar is het heel erg prettig om met Esmeralda samen te werken, een echte aanrader!

Zin in een hapje, een drankje & netwerken in zomerse sferen?