NIEUW: livechat op Veritas Advies

fotoshoot-1

Nieuw! Chatten met Veritas Advies – de livechat!

Vanaf vandaag, 24 september, heeft Veritas Advies een nieuwe service! Via de website kun je nu nog sneller contact met mij opnemen via de livechat. Als je op het gesprek-icoontje rechts onderin je scherm klikt opent er vanzelf een pop-up met daarin het welkomstbericht van Veritas Advies. Neem je tijdens kantooruren contact op via de livechat, dan zal jouw bericht zo snel mogelijk beantwoord worden. Neem je buiten kantooruren contact op, dan wordt de eerstvolgende werkdag jouw bericht beantwoord.

Waarom een livechat?

Voor mijn cliënten en bezoekers wil ik zoveel mogelijk bereikbaar zijn. Over het algemeen ben ik tijdens kantooruren altijd via de telefoon en e-mail bereikbaar. Maar zit jij in de bus of de trein en wil je mij om privacyredenen niet bellen en duurt mailen je te lang? Dan kun je mij nu ook een chatbericht sturen. Op deze manier kun je nog sneller contact met mij opnemen, en heb je zo snel mogelijk een reactie.

Gratis juridisch advies

Iedere maandag tussen 13.00 uur en 14.00 uur zit ik klaar voor al jouw juridische vragen! In dit uurtje mag jij jouw vragen aan mij stellen zonder dat je hier iets voor hoeft te betalen. Als ik binnen 5 minuten jouw vragen kan beantwoorden kun jij weer gauw verder met waar jij je het liefst mee bezig houdt. Duurt het voor mij langer om jouw vraag te beantwoorden, of moet ik hiervoor de boeken in duiken laat ik eerst weten wat het eventueel gaat kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is het voor ons allebei duidelijk.

Graag tot snel op de livechat!
Groetjes, Esmeralda

Leave a comment