Legal start voor ondernemers

Onlangs gestart als ondernemer en zie je door de juridische bomen het bos niet meer?

Heb jij al een sterk juridisch fundament?

Je bent al een tijdje ondernemer, of je bent net gestart. Als ervaren ondernemer heb je er ‘ooit wel eens aan gedacht’ of iets van een collega gekopieerd, maar het nu eens écht goed regelen is toch een beetje op de achtergrond geraakt. En als startende ondernemer heb je werkelijk geen idee waar je moet beginnen. Een juridisch fundament. Wat is nu verplicht en wat niet? Wat mag eigenlijk wel of niet met persoonsgegevens, wat zíjn dat überhaupt… persoonsgegevens?

Al die vragen ga ik voor je beantwoorden tijdens het adviesgesprek. Ik ga samen met jou nadenken over het perfecte juridische fundament voor jouw bedrijf, dit vervolgens voor je op papier zetten en je uitleggen waar je alle documenten voor dient te gebruiken. Na het gesprek stuur ik je een document waar je alle informatie in kwijt kunt over persoonsgegevens die jij opslaat en verwerkt. Zodra je dit document hebt ingevuld en aan mij hebt terug gestuurd ga ik voor je aan de slag. Na eventuele feedback stuur ik je de definitieve documenten en ben je verzekerd van een sterk juridisch fundament voor jouw bedrijf!

Fotograaf-Utrecht-Anne-Post-Photography-Ondernemer in beeld-Zakelijk Portret-Veritas Advies9-7

Voor wie dan?

Ben je een startende ondernemer of een ondernemer die nog geen (sterk) juridisch fundament voor zijn of haar bedrijf heeft? En ben je nog niet AVG-proof? Dan is dit starterspakket perfect voor jou!

Wat krijg ik?

Dit pakket bevat op maat gemaakte documenten voor jouw juridische fundament. Hierin horen de algemene voorwaarden, een privacyverklaring, een disclaimer, een cookieverklaring + melding, een verwerkersovereenkomst en een exclusieve AVG-checklist.

Hoe werkt het?

Binnen 3 weken kun je start klaar zijn! Eerst houden we een adviesgesprek, dan stuur ik je een privacyverklaring document. Binnen 2 weken, na retournering, ontvang je de concepten. Hierop geef je feedback en daarna ontvang je de definitieve versie.

Wat kost het?

Het starterspakket kost €400,- ex btw. Het pakket wordt in 2 termijnen gefactureerd. 50% voorafgaand aan het inplannen van het telefonische adviesgesprek, 50% na oplevering van de definitieve documenten.

Wingerien
Wingerien.com- branding en webdesign
Eigenaresse

Voor mijn bedrijf zocht ik een fijn persoon om het juridische gedeelte te verzorgen, door meerdere mensen werd Veritas Advies mij aangeraden. In een telefoongesprek legde ze uit wat ze van mij nodig had en legde uit welke documenten ze voor mij ging maken en waarom. Ik hoefde alleen de benodigde informatie door te geven en Esmeralda deed de rest, erg fijn voor een drukke ondernemer dat dit uit handen wordt genomen! De documenten kreeg ik snel en met een heldere uitleg toegestuurd, thanks Esmeralda!

logo
Myrthe van Til
Samen Wijzer Duin- en Bollenstreek
Eigenaar

Ik benaderde Esmeralda, omdat ik een stevig juridisch fundament voor mijn praktijk wilde hebben. Bij het opstarten van mijn praktijk heb ik zelf wel de nodige documenten opgesteld, maar het voelde nadat ik sneller groeide dan verwacht, niet voldoende. Zeker niet met de komst van de AVG. Ik nam bij Esmeralda het starterspakket af en zij verwerkte mijn samenwerkingsovereenkomsten in mijn algemene voorwaarden. Hierdoor hoef ik niet meer voor elke cliënt een overeenkomst op te stellen. Dit scheelt veel tijd en het geeft mij het vertrouwen dat alles naar mijn cliënten toe helder en concreet is. Dankzij het werk van Esmeralda voel ik mij op juridisch vlak zeker en heb ik niet meer dat stemmetje in mijn hoofd dat zich zo nu en dan afvraagt of het papierwerk dat ik heb voor mijn praktijk afdoende is. Esmeralda bedankt voor je prettige samenwerking!

Een goede legal start maken met je bedrijf?