Think Legal nieuwjaarsborrel 2020

Boost je bedrijf op de Think Legal Nieuwjaarsborrel!

Think legal nieuwjaarsborrel 2020

Wil jij het nieuwe jaar starten met toffe samenwerkingen? Sparren met de allerleukste businesspartners? Barstensvol inspiratie en vuur weer aan de slag gaan? 2020 gaat knallen!

Je doelen voor het nieuwe jaar staan. Ongetwijfeld ga jij je bedrijf weer een stap verder brengen. Je persoonlijke ontwikkeling neem je daarin mee. Plannen en ideeën genoeg. Maar dat kan soms best wel eenzaam zijn. Wat is er dan fijner om gelijkgestemden te ontmoeten? Zodat je elkaar kunt versterken en aanvullen. Samen kom je verder!

This is your moment!

Geef 2020 een kickstart en boost je bedrijf tijdens de Think Legal nieuwjaarsborrel.
De relaxte netwerkborrel, waar je ook nog wat Legal Stuff leert.

adult-blur-bottle-business-313708
NEWFOTOGRAFIE-20190705-009

Esmeralda –
jurist op sneakers

Events organiseren: ik deed het al eerder en het smaakt naar nog veel méér. Netwerken kan zo’n leuk onderdeel van het ondernemen zijn. Áls je het op de juiste manier doet. Ik kan mensen met elkaar in verbinding brengen, zodat er waardevolle relaties ontstaan. En als dat keer op keer lukt, geeft me dat een enorme kick.

In 2019 startte ik met het eerste Think Legal Event. Een uitverkochte nieuwjaarsborrel in Almere. Met meer dan 30 ondernemers en een topsfeer was dit het begin van het succes. Later dat jaar volgden een Think Legal Lunch en een Think Legal Beach Borrel. Ook deze edities waren supergeslaagd en hebben hele toffe samenwerkingen opgeleverd.

Het kon dus niet uitblijven: 2020 start met een bruisende nieuwjaarsborrel en dat is nog maar het begin! Binnenkort meer netwerknieuws…

Kom jij ook naar de nieuwjaarsborrel waar je de rest van het jaar plezier van hebt?

Ondernemers over de Think Legal Events

Aurélie Veltema - AVUE
Think Legal Beach borrel juni 2019

Naast een goede jurist is Esmeralda een echte netwerker. Zij brengt mensen bij elkaar met hetzelfde gemak als ze een oplossing weet bij een juridische vraag. Ze is heel spontaan en open en dit trekt andere ondernemers aan. Hierdoor kwam er ook op haar Beach borrel een goed gezelschap bij elkaar. Dankzij het netwerk spel kwam ik vlot in gesprek met nieuwe mensen, een hele fijne manier om te netwerken. Esmeralda heeft een groot netwerk dat zij graag deelt en haar netwerk events zijn een hele mooie gelegenheid om nieuwe, waardevolle contacten te leggen.

Corina - Virtual Focus
Think Legal Lunch april 2019

De events van Esmeralda zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Ze vergeet niets en overal heeft ze over nagedacht. Van de looproute van het station of parkeergarage naar de locatie tot aan het effectief netwerken met elkaar. Hier bedenkt ze altijd een leuke manier voor. Altijd een goede mix van business and pleasure!

Joy - By Joy Photography
Think Legal Beach Borrel juni 2019

Ik vond het zo gezellig bij de borrel! Ik heb veel nieuwe mensen mogen leren kennen en de hele dag was goed geregeld. Esmeralda heeft een plan in gedachten voor de dag, maar kijkt ook naar de behoeftes van de groep. Ik heb nu al zin in de volgende!

Tim - Timplicity
Think Legal Borrel januari 2019

Esmeralda bedenkt elke keer iets leuks voor haar borrels waardoor ik tot nu toe altijd met nieuwe mensen in aanraking ben gekomen en alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Een erg goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd gezellig! Gewoon doen!

Maar wat dan precies?

Nou, een nieuwjaarsborrel dus. Maar er is méér:

• We starten met een inloop
• Welkom door Esmeralda, proosten op het nieuwe jaar
• Lancering van een nieuw concept: dit wil je niet missen!
• Speeddates met een Legal Touch
• Ruim de tijd om te netwerken: het moment om je bedrijf te boosten
• Je vertrekt natuurlijk niet zonder leuke goodie

wat kost dat dan?

Tot en met 24 december 2019 scoor jij je Early Bird-ticket voor €19,95 ex btw, of zolang de voorraad strekt. Daarna betaal je €29,95 ex btw. De tickets zijn te bestellen tot en met woensdag 8 januari 2020.

WANNEER IS DAT?

Op vrijdag 10 januari 2020 van 14.00 tot 17.00 uur.

WAAR MOET IK ZIJN?

Lekker centraal, bij Stadsbrasserie De Utrechter. Adres: Vredenburg 40 in Utrecht. Dit ligt op 2 minuten lopen van het Centraal Station.

bring a friend actie

Neem jij een friend mee, die nog nooit naar een Think Legal Event is geweest? Goed nieuws: jullie krijgen allebei 20% korting op je ticket.

Boost jouw bedrijf tijdens de think legal nieuwjaarsborrel 2020!

Veelgestelde vragen

Tot 24 uur voor aanvang van de borrel heb je recht op restitutie van het aankoopbedrag. Als je mij op tijd een mailtje stuurt, komen we er samen wel uit. Na 9 januari 2020 is restitutie niet meer mogelijk.

Ja, dat kan en dat mag. Mail mij dan even met de gegevens van je buurvrouw/nicht/kapper/collega. Dan zorg ik dat de gastenlijst weer klopt.

Wanneer jij iemand meeneemt die nog niet eerder op één van mijn events is geweest, krijgen jullie allebei 20% korting op de aankoopprijs van je ticket. Deze korting wordt na betaling verrekend of stuur even een mailtje met de aanvraag voor een kortingscode.

Nee, hoor. Je krijgt drie drankjes en onbeperkt hapjes van mij. Proost!

Jazeker. De locatie ligt tegenover het Centraal Station in Utrecht (naast Tivoli Vredenburg). Je loopt er in 2 minuutjes naartoe.

Je kunt je auto kwijt op Hoog Catharijne P5 of Parkbee Knipstraat. Wel even reserveren, dan ben je zeker van een plekje.

hapjes, drankjes & legal stuff